Fashion, inspiratie, Kids, Lifestyle, Musthaves

Zomerse low budget kinderkleding musthaves

Kinderkleding voor de zomer is een must. Hetzelfde geldt voor leuke accessoires om zomerse outfits helemaal compleet te maken. Een zomerse outfit kun je heel eenvoudig pimpen door trendy accessoires toe te voegen. Shop deze leuke zomerse low budget kinderkleding items voor een prikkie en maak helemaal de blits!

jongenskleding-low-budget-puurvangeluk

Meisjes houden van zomerse kleding

Meisjes zijn gek op rokjes, jurkjes, shirtjes en alles waar je je outfit maar mee kunt pimpen. Kleine meisjes zijn nou eenmaal dametjes in de dop. De zomer staat voor mooi weer en dus zijn jurkjes, rokjes en korte shorts onmisbaar. Maar… we wonen tenslotte in Nederland dus dat betekent ook dat we zo nu en dan de lange broek tevoorschijn mogen toveren. Meisjeskleding leent zich juist perfect voor de zomer, je kunt heel eenvoudig (en low budget) een jurkje of rokje combineren met een legging wanneer het buiten nog wat fris is. Je kunt over het algemeen zomerse meisjeskleding perfect mixen en matchen met de voorjaarskleding die je nog in de garderobekast hebt liggen. Zo ben je niet verplicht direct een nieuwe zomerse garderobe aan te schaffen. Bovendien maak je door bestaande items te combineren met nieuwe items hele originele looks!

zeeman-low-budget-kinderkleding-puurvangeluk

Pimp je outfit

Musthaves voor deze zomer zijn hippe strandhoedjes, leuke tasjes en kekke accessoires om de outfits van je meisje(s) te pimpen. Een absolute must voor diva’s in de dop zijn gave tasjes! Elk meisje houdt toch van een leuke tas!? Een hoed beschermt tegen de felle zon, een belangrijk item dus en het staat ook nog eens super schattig. Pimp your style! Voor de boys is een pet, hoed en zonnebril een hot item om je zomerse outfit mee te pimpen. Enne… vergeet een paar goede sneakers niet!

Low budget kinderkleding

Het is altijd fijn om low budget kinderkleding in huis te hebben. Ideaal voor school, het kinderdagverblijf om om lekker te spelen in de speeltuin zonder dat je direct bang moet zijn dat de dure kledingstukken kapot kunnen gaan. Het moet lekker comfortabel zitten, maar hey… het oog wil ook wat natuurlijk. Shop deze leuke low budget kinderkleding en zie er tegelijkertijd helemaal fancy en fashionable uit!

Kijk voor meer fashion inspiratie >>>

kindekleding-low-budget-puurvangeluk

jongenskleding-lowbudget-puurvangeluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.