Tips om van Pasen een feestje te maken

Aankomend weekend is het weer zover, het paasweekend staat voor de deur. Extra tijd voor je gezin/familie en heerlijk even samen genieten van lekker eten, een dagje gezellig eropuit of misschien gewoon lekker thuis. Wij hebben tips om van Pasen een feestje te maken.

Lekker eten met Pasen

Pasen is het perfecte moment om gezellig met je gezin, familie of vrienden lekker te eten. Dit kan je zo groot of klein maken als je zelf wilt natuurlijk. Maar wil je echt een feestje maken van Pasen? Dan is dit je moment om het lekker groot aan te pakken. Uiteraard met de elementen die er echt bij horen: paasbrood, een eitje en nog meer van die gezellige dingen. Fleur de tafel op met een versierde paastak en narcissen en gebruik vrolijke gele servetten. Beschilder de eitjes met bijvoorbeeld namen van iedereen die komt eten of maak er een echt vrolijk kunstwerk van. Snorkel ook eens nieuwe recepten op of leuke DIY tips voor Pasen. Bring it on!

hema-tips-pasen-puurvangeluk

Pasen verbindt!

Het is heel erg leuk om gezellig te eten en elkaar te ontmoeten, maar nog mooier is om ook echt dingen met elkaar te delen. Laat iedereen eens vertellen hoe hij/zij het nieuwe jaar tot nu toe ervaart, een hoogtepunt delen of schrijf voor iedereen een lief briefje/kaartje met een lieve boodschap erop. Zo hou je het puur! Het is namelijk ook een kans om mensen beter te leren kennen en er echt een fijn weekend van te maken. Pasen verbindt!

hema-pasen-tips-eten-puurvangeluk

Ga op avontuur tijdens de Pasen

Er is extra tijd, is dat niet superfijn? Maak eens goed gebruik van die tijd door op avontuur te gaan en dingen te doen die je misschien nog niet hebt gedaan. Ga naar een bos waar je nog nooit bent geweest of ga andere leuke dingen doen tijdens de Pasen wat je nog niet hebt gezien. Zoeken naar leuke hotspots, dat nieuwe eettentje uittesten, het kan allemaal: zo wordt het een onvergetelijk paasweekend! Heb jij al plannen voor Pasen?

Geschreven door blogger Celine Prins van Kringloopjunkie

Kijk hier voor meer Uittips >>>

hema-pasen-taart-puurvangeluk

pasen-hema-tips-puurvangeluk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.