Kookworkshop bij Kookstudio FoodLovers Epe

Ben jij ook een echte foodlover en gek op alles wat met eten te maken heeft? Kookstudio FoodLovers in Epe is ‘the place to be’ als het gaat om lekker koken, gezellig kletsen en genieten van al het lekkers dat je samen hebt bereid. Of je nou een ervaren kookliefhebber bent, een Bourgondiër of misschien niets van dit alles… genieten doe je hier sowieso. Wij zijn een avondje de kookstudio ingedoken en het was meer dan genieten kan ik je vertellen, een geweldige en smaakvolle ervaring!

verse ingrediënten - workshop - puurvangeluk

Kookworkshop samen koken, samen eten = samen genieten

Tijdens deze kookworkshop ga je samen lekker aan de slag met verse ingrediënten. Koken, bakken, braden, hakken, snijden en nog veel meer. Wellicht is het peanuts voor je, maar misschien gaat er ook wel een culinaire wereld voor je open. Tijdens een kookworkshop leer je de fijne kneepjes van het vak kennen. Je gaat in een groep, onder begeleiding van een chefkok, de lekkerste gerechten bereiden. Ga samen met familie, vrienden, collega’s of alleen, sluit aan bij de groep en maak kennis met andere foodlovers. Super gezellig, eten verbindt!

kookworkshop - foodlovers - puurvangeluk

Verschillende kookworkshops

Je kunt bij Kookstudio FoodLovers in Epe kiezen uit verschillende kookworkshops. Bereid een smaakvol tapas menu, een heerlijk uitgebreide high tea of ga helemaal los met het bereiden van een 3-gangen diner. Ondanks dat ik een echte foodlover ben, ging er een wereld voor me open. Diverse bereidingstechnieken hebben we mogen toepassen bij het maken van een fantastisch 3-gangen diner. Heel leerzaam en ooohhh zo lekker!

kookworkshop - puurvangeluk

Unieke smaakbeleving

We hebben foccaciabrood gebakken, kalfswangen gekruid, trostomaten gepoft en een bijzonder lekker dessert gemaakt. Na al onze gezamenlijke inspanningen, wat tevens voor de nodige ontspanning zorgde, gingen we gezellig samen aan tafel om een unieke smaaksensatie te beleven. Onder het genot van een goed glas wijn en fijn gezelschap hadden wij een avond om nooit te vergeten. En het leuke is, je krijgt de recepten mee naar huis zodat je thuis je gasten kunt verrassen met jouw kookskills. Wij vonden het een bijzondere ervaring, een smaakbeleving om nooit te vergeten!

unnamed-130

Kookworkshop met open inschrijving

Kookstudio FoodLovers in Epe organiseert een kookworkshop met open inschrijving. Elke derde donderdag van de maand vanaf 18.00 uur wordt er een kookworkshop georganiseerd. Tijdens deze kookworkshop​ leer je koken als een echte chefkok. Het is absoluut een aanrader, gezellig samen met je moeder, vriendin of buurvrouw culinair genieten. 

Waar: FoodLovers Kookstudio, gevestigd in Restaurant de Middenstip in Epe. Meld je aan via 0578-612232 of info@demiddenstip.nl. Kosten van deze kookworkshop zijn €52.50 per persoon inclusief 1 drankje en koffie/thee met lekkernijen als afsluiting. Ook bestaat de mogelijkheid om zelfstandig als groep, zonder kok, in de prachtige keuken, culinair aan de slag te gaan. Deze ruimte is perfect geschikt voor een kookdemonstratie, presentaties, proeverijen en teambuilding. Tevens verzorgt FoodLovers ambachtelijke catering op locatie naar wens.

img-5837.jpg

img-5839.jpg

img-5844.jpg

workshop - koken - puurvangeluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.