Haal groen geluk in huis met Het Beste van de Kweker

Zeg je groen geluk, dan zeg je Het Beste van de Kweker. Een trendy webshop waar je frisse groene planten, kleurrijke bloemen en leuke accessoires kunt bestellen. Om je kantoor op te frissen, je huis aan te kleden of om een uniek cadeautje te bestellen. Je hoeft niet meer te slepen met grote kamerplanten en bossen bloemen. Met een paar simpele klikken bestel je jouw favoriete planten en bloemen direct van de kweker. Haal groen geluk in huis met Het Beste van de Kweker.

Diverse soorten planten en bloemen

Bij Het Beste van de Kweker is de keuze reuze. Je vindt hier bloeiende kamerplanten zoals orchideeën, groene kamerplanten zoals de pannenkoekenplant, tropische Bananenplanten en diverse sierlijke hangplanten. Deze groene rakkers brengen niet alleen de sfeer bij jou in huis maar zuiveren ook nog eens de lucht. Hoe fijn klinkt dat!? Daarnaast kun je hier ook prachtige bloemen vinden, zoals rozen en veldbloemen. Geef je interieur kleur!

planten-potjes-groen-geluk-puurvangeluk

Geef groen geluk cadeau

Groen geluk is erg leuk om cadeau te geven. Dat is weer eens wat anders! Frisse groene planten zijn altijd een goed idee om je huis op te fleuren. Je kunt er ook voor kiezen een mooie pot bij de plant cadeau te geven of wat dacht je van de andere leuke en lekkere weggevertjes in de shop? Schrijf een lief kaartje bij de bestelling, dat geeft een persoonlijk tintje!

groen-geluk-planten-puurvangeluk

pannenkoekenplant-groen-geluk-puurvangeluk

Bestel online planten en bloemen met korting

Het Beste van de Kweker levert kwaliteit bloemen en planten die heel snel worden thuisbezorgd. De planten en bloemen worden goed verpakt zodat ze tijdens de reis goed zijn beschermd. Hiermee ben je gegarandeerd van planten die op de meest zorgvuldige manier worden gekweekt, verpakt en verzonden. Haal groen geluk in huis, dat geeft positieve energie!

Bestel jouw favo groene geluk met 10% korting met code: PUURVANGELUK-10 

Kijk hier voor meer interieur inspiratie >>>

bananenplant-musa-tropische-kamerplant-puurvangeluk

alocasia-olifantsoor-puurvangeluk

dracaena-yellow-coast-medium-puurvangeluk

hetbestevandekweker-puurvangeluk

dwergspar-groen-geluk-puurvangeluk

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.