Elke dag feest met speelgoed van VTech

Spelen is absoluut van belang voor de ontwikkeling van je kind. Het is een goede manier om de wereld te ontdekken en nieuwe dingen te leren. VTech helpt de kinderen daar een handje bij met speelgoed voor alle leeftijden en ontwikkelingsfasen. Samen met een team van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten stemmen ze speelgoed perfect af op de belevingswereld voor kinderen van elke leeftijd. Het is elke dag feest met speelgoed van VTech!

 

Bouw je eigen feestje met de Kidi Lightshow Party van VTech

Eén van de nieuwste items van VTech is de Kidi Lightshow Party voor swingende kids die wel van een feestje houden! Wij mochten de Kids Lightshow Party testen en dat viel in goede aarde kan ik je vertellen. Muziek en dans is heel belangrijk voor onze (maar ook andere) kinderen dus je snapt wel dat dit absoluut een tof item is. Vooral onze jongste dochter van 6 jaar vindt het een geweldig item! De kleur roze viel direct in de smaak en de leuke en leerzame spelletjes zijn ook echt een feest! Het LCD-scherm laat leuke en leerzame animaties zien. Een schot in de roos voor de nodige feestelijke dansavonden.

Kidi Light show Party- puur van geluk

Het is een 9-in-1 bluetooth speaker die zorgt voor uren dans- en speelplezier! De roterende discolamp en verschillende kleuren en effecten geven een superleuk sfeertje op jouw feestje. Er zit tevens een FM-radio functie op om naar je favoriete zenders te luisteren. Je kunt samen met je vrienden coole danspasjes bedenken op de ingebouwde instrumentale en gezongen liedjes. Daarnaast kun je ook je eigen mp3-bestanden beluisteren (externe muziekspeler en microSD-kaart niet inbegrepen). Gebruik de Kidi Lightshow Party ook als wekker, ideaal om de kids zelfstandigheid te geven door zelf uit bed te komen. De Kidi Lightshow Party heeft een handig handvat om hem gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en beschikt tevens over leuke behendigheidsspelletjes.

VTech blijft werken aan nieuwe ideeën en producten

Uiteraard blijft VTech continu werken aan nieuwe ideeën en producten. Zij houden daarbij rekening met de wensen van de kinderen en de trend van het moment. Voor iedere leeftijd is er wel een passend item te bedenken. Het speelgoed van VTech gaat jaren mee en is altijd leuk om mee te spelen. Voor zowel de kleintjes als de grote kids! Hou VTech in de gaten voor het nieuwste speelgoed en de leukste gadgets.

Winactie DigiArt Kleuren met Lichtjes

Wij mogen een DigiArt Kleuren met Lichtjes digitaal tekenbord weggeven. Met dit digitale tekenbord leer je stap voor stap vormen, voorwerpen en dieren te tekenen door de lichtjes te volgen. Er zitten 50 kleurplaten bij en deze zal op magische wijze worden herkend! Door de kleurinstructies te volgen maak je de meest mooie creaties. Kijk op onze Facebookpagina voor de winactie en doe mee!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s