Lievigheidje, leuke kaartjes en meer

Word jij ook zo blij van handgeschreven post in je brievenbus? Een gezellig kaartje voor je verjaardag, een briefje met succes-wensen, of zomaar een kaartje. Niks gaat boven echte post! Lievigheidje maakt met liefde handgemaakte kaartjes en cadeautjes om jou en iemand anders een vrolijk gevoel te bezorgen.

lievigheidje - kaartjes -en meer - puurvangeluk

Lievigheidje handgemaakte kaartjes 

Lyan en Annelies zijn de dames achter Lievigheidje en zijn naast vriendinnen ook schoonzusjes. Ze hebben van een ‘uit de hand gelopen hobby’ hun grote passie mogen maken! Kaartjes maken, dat is het liefste wat ze doen, iedereen een vrolijk gevoel bezorgen. Lievigheidje maakt kaartjes met een bijzondere boodschap. Het assortiment is eindeloos, gevarieerd en superleuk! De kaartjes worden met zorg en liefde gemaakt en ook nog eens mooi verpakt. Het is gewoon een cadeautje om uit te pakken! Ben je op zoek naar een bijzondere kaart of heb je speciale wensen? Lievigheidje regelt het graag voor jou, niks is de dames te gek! Van kerstkaart, verjaardagskaart, verhuiskaart, uitnodigingen tot persoonlijke boodschap, Lievigheidje maakt je blij! 🙂

juffen - bedankjes - lievigheidje - puur van geluk

 

Lievigheidje voor de liefste cadeautjes

Ook voor een origineel en speciaal cadeautje met een persoonlijk tintje kan je perfect terecht bij Lievigheidje. Van gepersonaliseerde ontbijtbordjes tot lijstjes met mooie spreuken, kalenders en meer. Leuk om te geven, nog veel leuker om te krijgen! Absoluut de moeite waard een kijkje te nemen bij de dames van Lievigheidje. Bestellen is heel eenvoudig, levering is supersnel en het resultaat overweldigend!

Kijk hier voor de super leuke spulletjes van Lievigheidje

Kijk hier voor meer lifestyle inspiratie >>>

lievigheid - kaartjes - puur van geluk

ontbijtbord - lievigheidje - puur van geluk

lievigheidje - cadeau - kaartjes - en - meer - puur van geluk

stickers - lievigheidje - kaartjes - puur van geluk

lievigheid - clipboard - puurvangeluk

clipboard - geluk - lievigheidje - puur van geluk

houten - huisje - cadeau - lievigheidje - puur van geluk

eierdopjes - lievigheidje - puurvangeluk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.