Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Het is weer griezelen geblazen bij Kinderpretpark Julianatoren. De komende weken staat het pretpark in het teken van Halloween! Durf jij in het spannende Griezeldoolhof, gemaakt van echt stro, waarin echte griezels ronddwalen? Ga op zoek naar de schat in het spookhuis, geniet van de shows, Jul’s Griezelsfeest, Julia’s Halloween Dansles en de grote spookshow ‘De Spoken van Griezelstijn’ wachten op jou. Halloween bij kinderpretpark Julianatoren duurt tot en met zondag 28 oktober. Durf jij het aan?

Griezeldoolhof

In het Griezeldoolhof, gemaakt van stro, zijn verschillende effecten geplaatst om het extra spannend te maken. Rookpluimen, spinnenwebben en spannende geluiden kom je tegen in het griezelige doolhof. Bezoekers kunnen in het doolhof op zoek naar de griezels voor het geheime ingrediënt. Wanneer je uit het Griezeldoolhof komt kun je zelf kiezen of je ook nog door wilt griezelen in het Loopspookhuis.

Kom verkleed en win prijzen met de Griezelcatwalk

Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin openen de Griezelcatwalk om 16:00 uur. Kom  verkleed als griezel, dan maak jij kans om mee te lopen op de griezelcatwalk en wie weet win je een mooie prijs. Er zijn hele leuke prijzen te winnen, de hoofdprijs is een gezinsabonnement voor 2019. Hoe gaaf is dat!? Geef je een kwartier voordat de show begint even op. Durf jij te griezelen op de catwalk?

griezelcatwalk-julianatoren-puurvangeluk

YouTube serie ‘Het Geheime Ingredient’

‘Het Geheime Ingrediënt’ is de nieuwste YouTube serie van de Julianatoren. Die moet je zien! Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin willen de krachten van een heks laten verdwijnen. Deze heks wil namelijk niet dat er Halloween gevierd wordt op het pretpark. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin doen er alles aan om ervoor te zorgen dat wat de heks wil niet gaat gebeuren, maar of het ze gaat lukken?

halloween-julianatoren-youtube-puurvangeluk

Op Avontuur in de Julianatoren

Er is van alles te beleven voor jong en oud op het park. Ga op avontuur met Jul & Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin. Misschien kun je samen met je favo held op de foto. Griezelen in het spookhuis, een ritje in de achtbaan, maak een helikoptervlucht over het park of wat dacht je van een rondje op de paardjes in de draaimolen? Ontmoet ook je andere favoriete helden en beleef leuke tijden tijdens mooie evenementen op het park. Alle evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Kom je ook griezelen en genieten?

Koop nu hier online je entreetickets met korting!

 

Kijk hier voor meer uittips >>>

halloween-pretpark-julianatoren-puurvangeluk

kinderpretpark-julianatoren-puurvangeluk

kinderpretpark-julianatoren-halloween-puurvangeluk

 

julianatoren - uitkijktoren

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.