Ninni Vi meisjeskleding collectie najaar/winter

Heb jij het te gekke meisjeskleding label Ninni Vi al gespot? Dit hippe en trendy meisjeskleding merk is voor meiden die weten wat ze willen. Voor lieve schattige meisjes, maar ook voor stoere girls met lef. De kleding zit lekker comfortabel, als gegoten en ziet er tegelijkertijd supergaaf en trendy uit! Hier willen meiden in gezien worden. Deze Ninni Vi meisjeskleding collectie najaar/winter mag je niet missen!

Meisjeskleding collectie

De meisjeskleding collectie van Ninni Vi is uitgebreid en heel divers. Van stoere tops met mooie grafische prints tot aan lieve shirts met sierlijke details in mooie kleuren. Voor elk meisje is er wat te vinden. Leuke jurkjes, gave rokjes, stoere broeken, fijne shirts en ga zo maar door! Je kunt de meisjeskleding collectie ook perfect met elkaar mixen & matchen. Zo heb je met een paar items elke dag weer een nieuwe look! Dat maakt de meisjeskleding collectie van Ninni Vi zo uniek.

 

Ninni Vi accessoires om je outfit te stylen

Ninni Vi kent de leukste accessoires om je outfit mee te stylen. Elk meisjes houdt van een te gekke jurk, rok of shirt en wanneer je de outfit af kunt stylen met een mooie haarband of baret is dat natuurlijk supergaaf! Het zijn de kleine details die het hem doen. Ze zijn in diverse kleuren en motiefjes verkrijgbaar en passen bij iedere outfit.

ninni-vi-kleding-meisjes-puurvangeluk

Ninni Vi schoenencollectie

De schoenencollectie van Ninni Vi is te gek! Je kunt ze perfect combineren onder iedere outfit en zijn verkrijgbaar vanaf maat 22 tot en met 38. De schoenen zijn in verschillende modellen en kleurtjes verkrijgbaar. Een metallic schoen is helemaal hot dit najaar/winter. Ook felle kleurtjes gaan we weer zien in de collectie. Net even ietsje gewaagder, maar ohh zo leuk! Voor meiden die het lastig vinden om veters te strikken is een hippe laars met rits een must. Gemakkelijk aan te trekken en het staat ubercute!

 

Ninni Vi winterjassen

We kunnen ons zo langzamerhand weer gaan voorbereiden op de winter. Eerst genieten we nog even van het najaar, maar ook nu merk je dat de ochtenden weer wat frisser beginnen te worden. De zomerjas mag dus weer bijna opgeruimd worden en dat betekent dat we alvast naar inspiratie kunnen gaan zoeken om de perfecte winterjas te scoren. Ninni Vi heeft een aantal te gekke winterjassen voor meisjes in het assortiment. Wacht niet te lang, voordat je het weet zijn ze uitverkocht! Ben jij al klaar voor de winter?

Shop deze en veel meer te gekke artikelen van Ninni Vi hier

rok-ninni-vi-meisjeskleding-najaar-puurvangeluk

ninni-vi-meisjeskleding-puurvangeluk

broek-ninni-vi-najaar-meisjeskleding-puurvangeluk

meisjeskleding-ninni-vi-schoenen-puurvangeluk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.