Jul & Julia Zomerweken bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

De Jul & Julia Zomerweken zijn weer in volle gang bij Kinderpretpark Julianatoren. Dat betekent genieten van alle attracties, gloednieuwe shows en fantastische evenementen. Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn natuurlijk ook weer van de partij en laten jou en je gezin weer genieten van een geweldige dag uit!

Jul & Julia Zomerweken

Nog tot en met 31 augustus zijn in Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken. Dat wordt genieten van de nieuwe spectaculaire parkshow “Jul & Julia en de reis om de wereld”. Julia de Muis neemt iedereen al dansend mee naar Thailand in Julia’s Toko Show. Deze show is maar liefst 4 keer per dag te zien in het theater. In de nieuwe show ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’, gaan Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op reis naar hele verre landen. Helaas niet om vakantie te vieren, de boeven hebben namelijk weer plannetjes in petto om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Spannend!!!

Mexicaanse Dansshow en Limbo dansen

Mevrouw Suikerspin krijgt het hele park aan het dansen en op zijn kop. Meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw vast zodat iedereen die wil kan limbo dansen. Beide shows duren ongeveer 15 minuten en zijn te zien op het Torenpodium. Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus is de Julianatoren geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. 

jul&julia-julianatoren-zomerweken-puurvangeluk

verjaardag-julia-julianatoren-puurvangeluk

Op Avontuur in de Julianatoren

Er is van alles te beleven voor jong en oud op het park. Ga op avontuur met Jul & Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin. Misschien kun je samen met je favo held op de foto. Griezelen in het spookhuis, een ritje in de achtbaan, maak een helikoptervlucht over het park of wat dacht je van een rondje op de paardjes in de draaimolen? Kinderen vinden het fantastisch!

jul - julia - kinderpretpark - julianatoren

Nieuwe evenementen bij de Julianatoren Apeldoorn

Het seizoen van Kinderpretpark Julianatoren staat tevens in het teken van leuke en gezellige evenementen. Ben jij klaar om een echte ranger te worden? In het bos van Cas de Ranger achter in het park kun jij laten zien en ervaren wat voor avonturier jij bent. Vink jij alle onderdelen af die tijdens de Experience te behalen zijn? Dan mag je jezelf een èchte Ranger noemen!

Ontmoet ook je favo helden, Woezel & Pip, Pipo de Clown, Fien & Teun en Thomas de Stoomlocomotief. Ook wordt het weer griezelen tijdens Halloween en vind het Mega Sint Spektakel weer plaats in het pretpark. Dit mag je allemaal niet missen! En niet geheel onbelangrijk, al deze evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Koop nu hier online je entreetickets met korting!

 

Kijk hier voor meer uittips >>>

plattegrond - kinderpretpark - julianatoren

uitkijktoren - julianatoren

julianatoren - uitkijktoren

huisje - julia - kinderpretpark - julianatoren

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s