My Unique Style, sieraden om van te houden

Ocean air, salty hair and jewelry everywhere! Hebben, hebben, hebben! Dat was mijn eerste gedachte bij het scrollen over de pagina van My Unique Style. Reizen en sieraden komen in deze webshop samen, ‘match made in heaven’ voor mij! Naast leuke sieraden kun je hier ook handige reisaccessoires scoren!

Sieraden maken voor mij de outfit

Wanneer ik op vakantie ga, gaat de hele verzameling mee. Je kent het vast wel, je bent bijna ready to go, maar je wilt toch nog een leuk kettinkje om doen als finishing touch. Heb je even een uurtje? Alles zit in elkaar geknoopt en heb je net als ik, geen geduld of ben je heel chaotisch en slordig? Dan is dit het einde van de wereld! Aan het einde van de reis ben ik de helft kwijt, zit alles in elkaar of is het verbogen. Maar met de sieraden en ‘The Little Book of Necklaces’ van My Unique Style heb ik daar geen last meer van. In deze reisorganiser kun je jouw favoriete items veilig meenemen. Go get it!

Favorite ZAG ketting

Een van mijn favorieten is het kettinkje op de foto. Een subtiel kettinkje van ZAG met een initial hangertje van één letter. Kies de letter van bijvoorbeeld je eigen naam, je lover, mama of beste vriendin. De kettinkjes zijn allemaal met zilver/gold plating. En guess what, ze blijven oogverblindend mooi! Shop my favorite.

my-unique-style-puurvangeluk

Not only when you get married!

Ringen, love it! Het liefst zo veel mogelijk, daar hebben we vingers voor! De Boho shine ring turquoise, mijn vakantie essential! De kleur doet mij denken aan de azuurblauwe zee. Met het schelpje om je ringvinger ben je helemaal klaar voor jouw ultieme zomer. Are you ready?
turquoise-zilveren-ring-puurvangeluk

Show your feets

Een enkelbandje mag uiteraard ook niet ontbreken. Het enkelbandje met schelpjes is een echte musthave voor deze zomer. Show your feets, ze mogen zeker met deze accessoires gezien worden. Voor de finishing touch van jouw outfit en de meest hippe summer musthaves shop je bij My Unique Style! Are you Summerproof?

Kijk hier voor meer lifestyle inspiratie >>>

 

Geschreven door Sharon, check haar Instagram account!

enkelbandje-schelpjes-puurvangeluk

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.