Shop the look, meisjeskleding

Meiden zijn gek op jurkje, rokjes, shirtjes en accessoires! Van pailletten tot strikjes en glitters… niks is de mini fashionlovers te gek. We hebben een aantal super hippe en trendy outfits geselecteerd voor de leukste prijzen. Hier wordt elke modebewuste meid blij van. Shop the look, shop till you drop!

Pretty in Pink

Alle meiden houden van roze. Of het nou gecombineerd is met een andere kleur of gewoon helemaal roze is, elk meisje-meisje vindt het té gek! Kies voor een aantal basis kledingstukken en mix en match er lekker op los. Durf te dragen!

meisjeskleding-outfit-puurvangeluk

Bomberjack met bloemen, super trendy item! ♥ Schattig panda tasje om je lipgloss in te bewaren ♥ Dit roze shirtje met hartjes vraagt om een lief meisje ♥ Deze mooie grijze legging met roze hartjes applicatie is een must voor elke diva! ♥ Een stoere sneaker met glitters maakt de outfit helemaal compleet!

Black & White Girls

De zwart-witte trend is ook nog altijd favoriet onder de meiden. Vooral de stoere dametjes worden hier super blij van. Een spijkerjack is een absolute must voor in de garderobe van je meisje. In de winter kun je het spijkerjasje perfect aan over een shirtje. In de zomer kun je het spijkerjasje als jasje gebruiken. Zo kan je lekker lang van je kleding genieten.

meisjeskleding-shoppen-puurvangeluk

♥ Believe in your selfie, shirtje met gouden hart voor de modebewuste meisjes ♥ Deze zwart-leren rugtas is een absolute topper, voor school, voor sport of gewoon om mee te paraderen ♥ Een hip spijkerjasje is een must voor de garderobe van je meisje ♥ Deze te gekke enkelboots met metallic stipjes zijn überhip, die moet je gewoon hebben! ♥ Gestreepte legging met glitter, hip en trendy! ♥ Favoriet bij de meiden, deze donkergrijze denim rok

Kijk hier voor meer Fashion inspiratie >>> 

meisjeskleding-puurvangeluk

shopthelook-meisjeskleding-puurvangeluk

jasje-meisjeskleding-puurvangeluk

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.