Overnachten in een Wellness Chalet op Vakantiepark Het Lierderholt

Wat is er nou lekkerder dan een weekendje even helemaal weg? En wat dacht je van een accommodatie met eigen wellness-voorzieningen? Elke dag genieten van een fijne plekje midden in de natuur waar je ook nog eens elke dag een sauna en massagedouche ter beschikking hebt. Dat klinkt toch super!? Overnachten in een Wellness Chalet op Vakantiepark Het Lierderholt is pure luxe en een absolute aanrader! Wij namen de proef op de som.

Wellness Chalet

De wellness-voorzieningen zijn natuurlijk wel veel kleinschaliger dan in een grote wellness centra, maar dit is wel echt genieten geblazen hoor kan ik je vertellen. Het voordeel van een sauna in je chalet is dat je kunt genieten in alle rust op het moment dat het jou uitkomt. Je hebt tevens gegarandeerd privacy! Wanneer onze kinderen naar bed gingen, stookten wij de sauna vast warm. Zo sluit je een perfecte dag nog relaxter af. Na een rondje sauna kun je heerlijk een massagedouche nemen om af te koelen. De chalet is ruim van binnen, heeft 2 aparte slaapkamers, een ruime keuken en is tevens van alle gemakken voorzien. Wij hebben genoten met onze kids!
wellness-chalet-vakantiepark-lierderholt-puurvangeluk

Verrassend plekje in de bossen van Beekbergen

wellness-chalet-bossen-vakantiepark-puurvangeluk

Faciliteiten op Vakantiepark Het Lierderholt

Er is genoeg te beleven op het park, voor jong en oud. Bij Vakantiepark Het Lierderholt kun je terecht voor fietsverhuur, hebben ze gratis wandel- en fietsroutes, gratis wifi en er is een parkwinkel voor de nodige boodschapjes. Het park is tevens voorzien van restaurant, friterie en grand café. Voor de kids is er buiten een ruime speeltuin, twee zwembaden (ook voor kleintjes), een voetbalveld en er worden regelmatig animatieprogramma’s georganiseerd. Je kunt ook gezellig een rondje gaan midgetgolfen. Kortom, je hoeft je hier echt geen dag te vervelen!

zwembad-lierderholt-wellness-puurvangeluk

vakantiepark-het-lierderholt-puurvangeluk

Voel je herboren na een verblijf in een Wellness Chalet

Een weekendje is al voldoende om helemaal herboren en ontspannen terug te komen. Wij hebben op en top genoten van een weekend op het park. Het voelde gewoon als een relaxte zomervakantie! De kinderen hebben zich supergoed vermaakt en wilden niet naar huis. Kom ook genieten samen met je partner, familie, vrienden of je gezin in een Wellness Chalet op Vakantiepark Het Lierderholt. Je bent even helemaal weg uit de hectiek, maakt samen mooie herinneringen en kunt optimaal ontspannen en genieten!

Vind jij wellness en een weekendje weg ook zo’n ideale combinatie? Check deze accommodatie.

wellness-chalet-lierderholt-puurvangeluk

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.