Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Het grote genieten kan beginnen! Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn is weer geopend. Dat wordt weer genieten van alle attracties, gloednieuwe shows en fantastische evenementen. Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn natuurlijk ook weer van de partij en laten jou en je gezin weer genieten van een geweldige dag uit!

Julia de Muis is jarig

Jihoee… Julia de Muis is jarig! Julia is één van de bekende TV-sterren van het kinderpretpark en zij viert zaterdag 9 en zondag 10 juni haar verjaardag, het liefst samen met jou natuurlijk. Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul de Muis hebben een speciale verjaardagsshow voor Julia in petto. Kom je ook, dan vieren wij samen de verjaardag van Julia. De verjaardagsshow is twee keer per dag te zien in het Jul & Julia Theater, duur van de show is ongeveer 20 minuten. De show is bij de entreeprijs inbegrepen!

julia's-verjaardag-julianatoren-puurvangeluk

verjaardag-julia-julianatoren-puurvangeluk

Op Avontuur in de Julianatoren

Er is van alles te beleven voor jong en oud op het park. Ga op avontuur met Jul & Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin. Misschien kun je samen met je favo held op de foto. Griezelen in het spookhuis, een ritje in de achtbaan, maak een helikoptervlucht over het park of wat dacht je van een rondje op de paardjes in de draaimolen? Kinderen vinden het fantastisch!

jul - julia - kinderpretpark - julianatoren

Nieuwe evenementen bij de Julianatoren Apeldoorn

Het seizoen van Kinderpretpark Julianatoren staat tevens in het teken van leuke en gezellige evenementen. Zo viert Kinderpretpark Julianatoren de ‘Superleuke Lenteweken’ met Cas de Ranger! Ben jij klaar om een echte ranger te worden? De interactieve show van Cas de Ranger maakt je klaar om het vervolgens zelf te gaan doen. In het bos achter in het park kun jij laten zien en ervaren wat voor avonturier jij bent. Vink jij alle onderdelen af die tijdens de Experience te behalen zijn? Dan mag je jezelf een èchte Ranger noemen!

Ook de ‘Jul & Julia Zomerweken’ mag je niet missen. De verjaardagen van meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia worden gevierd. Ontmoet ook je favo helden, Woezel & Pip, Pipo de Clown, Fien & Teun en Thomas de Stoomlocomotief. Ook wordt het weer griezelen tijdens Halloween en vind het Mega Sint Spektakel weer plaats in het pretpark. Dit mag je allemaal niet missen! En niet geheel onbelangrijk, al deze evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

plattegrond - kinderpretpark - julianatoren

Nieuwe serie van Julianatoren op televisie

Behalve het pretparkseizoen boordevol speelplezier en evenementen start ook weer de TV-serie Jul & Julia. De nieuwe serie en de herhalingen zijn dagelijks te zien op RTL Telekids. De nieuwe shows “De Kroon van de Baron” en “Op Avontuur met de Kaasschuit” zijn geschreven en worden uitgevoerd door Van Hoorne Entertainment. Dit moet je zien! Kom gezellig naar Kinderpretpark Julianatoren en maak samen met jouw gezin de mooiste herinneringen!

Koop nu hier online je entreetickets met korting

Kijk hier voor meer uittips >>>

uitkijktoren - julianatoren

julianatoren - uitkijktoren

huisje - julia - kinderpretpark - julianatoren

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s