Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Het grote genieten kan weer beginnen! Goede Vrijdag, 30 maart a.s. opent Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn weer haar poorten. Dat wordt weer genieten van alle attracties, gloednieuwe shows en fantastische evenementen. Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn natuurlijk ook weer van de partij en laten jou en je gezin weer genieten van een geweldige dag uit!

Parkshow ‘De Kroon van de Baron’

Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn te zien in de nieuwe parkshow “De Kroon van de Baron”. Een super spannende en interactieve show, de kroon van de baron is namelijk verdwenen. Oepsie … Zitten de gemene boeven hier weer achter misschien? Tijdens deze show gaat het hele publiek op zoek naar de kroon van de baron. Er zal gedanst, gezongen en gesprongen moeten worden om de kroon weer terug te vinden. Jij doet toch ook mee? Dat wordt weer een spannende belevenis in Kinderpretpark Julianatoren.

boeven - kinderpretpark - julianatoren

Op Avontuur met de Kaasschuit

Om 10:00 uur gaan alle attracties in het park open, maar voordat alles geopend wordt, vertelt meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin hele spannende verhalen over Kinderpretpark Julianatoren. Ze vertellen mooie en bijzondere verhalen over de opa en oma van Jul die vroeger alle attracties hebben verzameld, hoe leuk is dat!? Deze show is binnenkort ook te zien is op televisie bij RTL Telekids. Kinderen vinden het fantastisch!

jul - julia - kinderpretpark - julianatoren

Nieuwe evenementen bij de Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Het seizoen van Kinderpretpark Julianatoren staat tevens in het teken van leuke en gezellige evenementen. Zo viert Kinderpretpark Julianatoren de ‘Superleuke Lenteweken’, de ‘Jul & Julia Zomerweken’ met zomeravonden, ook worden de verjaardagen gevierd van Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Helden als Woezel & Pip, Pipo de Clown, Fien & Teun en Thomas de Stoomlocomotief komen ook langs, wordt het weer griezelen tijdens Halloween en vind het Mega Sint Spektakel weer plaats in het pretpark. Dit mag je niet missen dus! En niet geheel onbelangrijk, al deze evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

plattegrond - kinderpretpark - julianatoren

Nieuwe serie van Julianatoren op televisie

Behalve het pretparkseizoen boordevol speelplezier en evenementen start ook weer de TV-serie Jul & Julia. De nieuwe serie en de herhalingen zijn dagelijks te zien op RTL Telekids. De nieuwe shows “De Kroon van de Baron” en “Op Avontuur met de Kaasschuit” zijn geschreven en worden uitgevoerd door Van Hoorne Entertainment. Dit moet je zien! Kom gezellig naar Kinderpretpark Julianatoren en maak samen met jouw gezin de mooiste herinneringen!

Koop nu hier online je entreetickets met korting

Kijk hier voor meer uittips >>>

uitkijktoren - julianatoren

julianatoren - uitkijktoren

huisje - julia - kinderpretpark - julianatoren

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s