Maak een feestje van Pasen

Voordat je het weet, staat het paasweekend alweer voor de deur. Het eerste weekend van april zal een lekker lang weekend worden, met voor veel mensen twee dagen extra vrij. Extra tijd voor familie, je gezin en even te ontstressen van een drukke start van het nieuwe jaar. Om Pasen extra leuk te maken heb ik in dit artikel voor jou een aantal tips om van Pasen een echt feestje te maken. Laat de lente maar komen!

Lekker eten met Pasen

Pasen is bij uitstek het moment om gezellig met familie/gezinsleden of vrienden lekker te eten. Dit kan je zo groot of klein maken als je zelf wilt. Maar wil je echt een feestje maken van Pasen? Dan is dit je moment om het lekker groot aan te pakken. Natuurlijk met de elementen die er echt bij horen: paasbrood, een eitje en nog meer van die dingen. Fleur de tafel op met een versierde paastak en narcissen en gebruik vrolijke gele servetten. Beschilder de eitjes met bijvoorbeeld namen van iedereen die komt eten, of maak er een echt vrolijk kunstwerk van. Snorkel ook eens nieuwe recepten op of leuke  DIY tips voor Pasen.

 

pasen-gebak-hema-puurvangeluk

Pasen verbindt!

Het is heel erg leuk om gezellig te eten en elkaar te ontmoeten, maar nog mooier is om ook echt dingen met elkaar te delen. Laat iedereen eens vertellen hoe hij/zij het nieuwe jaar tot nu toe ervaart, een hoogtepunt delen of schrijf voor iedereen een lief briefje/kaartje met een lieve boodschap erop. Zo hou je het puur! Het is namelijk ook een kans om mensen beter te leren kennen en er echt een fijn weekend van te maken. Pasen verbindt!

eieren-pasen-puurvangeluk

Ga op avontuur tijdens de Pasen

Er is extra tijd, is dat niet super fijn? Maak eens goed gebruik van die tijd door op avontuur te gaan en dingen te doen die je misschien nog niet hebt gedaan. Ga naar een bos waar je nog nooit bent geweest of ga andere leuke dingen doen tijdens de Pasen wat je nog niet hebt gezien. Zoeken naar nieuwe plekjes, dat nieuwe eettentje uittesten, het kan allemaal: zo wordt het een onvergetelijk weekend! Heb jij al plannen voor Pasen?

Geschreven door blogger Celine Prins van Kringloopjunkie

Kijk hier voor meer Uittips >>>

easter-pasen-puurvangeluk

eggs-pasen-puurvangeluk

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s