kinderboekenhelden - reizen - puurvangeluk
Kids, Lifestyle, travel, uittips

Reis samen met je kind(eren) naar hun favoriete boekenhelden

Kinderen zijn gek op lezen en hebben al snel hun favoriete boekenhelden. Hoe gaaf is het wanneer je hun boekenhelden kunt bezoeken door middel van een mooie rondreis? Je reist naar het land waar de favoriete boekenhelden van je kind(eren) vandaan komen. Ga op avontuur bij Villa Kakelbont, ga op zoek naar Dolfje Weerwolfje of beleef spannende verhalen met Harry Potter. Met deze reizen reis je samen met je kinderen naar hun favoriete boekenhelden. Succes gegarandeerd!

Reis naar de favoriete boekenhelden van je kind(eren)

Lezen en reizen lijken enorm veel op elkaar. Wanneer je in een boek duikt, beleef je een soort rondreis van een verhaal. Je gaat op avontuur, je beleeft de sfeer en kruipt in de huid van de personages. Kinderen vinden het fantastisch, een boekenheld is fascinerend en avontuurlijk. Ze kijken tegen de hoofdpersonen op, vinden ze stoer, machtig en zijn helemaal onder de indruk van de avonturen die ze beleven. Hoe gaaf is het wanneer je met je kinderen een reis naar hun favoriete boekenhelden kunt maken? Ze zullen verrast zijn en vinden het vast en zeker super spannend om in de voetsporen te treden van hun favoriete boekenhelden.

rondreis - boekenhelden - kinderen - puurvangeluk

Beleef de avonturen van Pippi Langkous

Er zijn verschillende kinderboekenhelden-reizen beschikbaar. Wanneer je bijvoorbeeld naar Villa Kakelbont in Stockholm afreist zul je allerlei avonturen beleven die Pippi Langkous in de boeken beleeft. Je gaat bijvoorbeeld naar attractiepark Astrid Lindgrens Värld, waar Pippi Langkous de leukste avonturen beleeft. Je vangt je eigen avondeten, met een hengel, aan het meer. Je slaapt op een boot, in een tipi-tent, gaat kanoën op het meer, vlotten bouwen, mountainbiken en paardrijden en leert tegelijkertijd het land van je boekenheld kennen. Hoe tof is dat!?

pippi-langkous-rondreis-zweden- puurvangeluk

Op zoek naar het Schotse MeerMonster

Deze reis is gebaseerd op het kinderboek van Paul van Loon, Dolfje Weerwolfje. Trek je Schotse rok maar aan, pak je doedelzak en ga de bergen in op zoek naar het Schotse MeerMonster. Je treedt in de voetsporen van Dolfje Weerwolfje en je reist langs geheimzinnige meren, spookachtige kastelen en hoge groene bergen. Een rondreis vol verrassingen en je komt tevens langs de mooiste plekjes van Schotland!

rondreis - kinderen - boekenhelden - puurvangeluk

‘Tem de Draak’, dappere Vikingen

Weer een heel ander verhaal is ‘Tem de Draak’. Bij deze rondreis ga je op avontuurlijke rondreis door Denemarken. Een fantastisch land, kindvriendelijk en super schoon! Bij dit verhaal treed je in de voetsporen van dappere Vikingen. Zijn jouw kinderen dappere Vikingen en durven ze de draak te temmen? Ze gaan riddertje spelen in de kastelen van Funen, ze leren boogschieten, gaan op zoek naar drakensporen en maken een boottocht op een echt Vikingschip. Super cool! Ze leren ontdekken hoe dapper en sterk ze zijn en maken ondertussen een fantastische rondreis door Denemarken, om nooit te vergeten.

viking - temdedraak - rondreizen - puurvangeluk

Verschillende kinderboekenhelden-reizen

Pharos Reizen biedt verschillende kinderboekenhelden-reizen aan. Er zit gegarandeerd iets tussen wat jouw kinderen geweldig vinden. Ouders vinden het trouwens ook fantastisch! Een belevenis voor het hele gezin. Er valt ontzettend veel te ontdekken en te beleven. Tijdens deze reizen staat actieve ontspanning, ontdekken en beleven centraal. Reis samen af naar de favoriete kinderboekenhelden van je kind(eren) en beleef de mooiste verhalen. Deze rondreizen vertellen een verhaal en komen tot leven!

Kijk hier voor meer Travel inspiratie >>> Zweden-Vimmerby-AstridLindgren-rondreis-puurvangeluk

harry potter - rondreizen - kinderen - puurvangeluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.