Valentijnsdag cadeautips ♥

Valentijnsdag, 14 februari, is de dag dat je de liefde mag verklaren aan je (geheime) liefde. ♥ Dat kun je doen met een leuk kaartje, lief berichtje of een leuk cadeautje. Je hebt misschien alles over voor de liefde van je leven, maar het gaat uiteindelijk om het gebaar. Dat het niet altijd duur hoeft te zijn laten wij je zien met de volgende cadeautips.

Cadeautips voor je Valentijn

Dat een cadeautje niet duur hoeft te zijn is wel duidelijk. Wil je jouw lover verrassen met een weekendje weg? Super leuk natuurlijk, wie is daar nu niet voor in? Maar we hebben ook een aantal super leuke cadeautjes voor je geselecteerd wat niet zo duur is en toch een warm gevoel geeft. Shop de leukste cadeautjes voor je lover en verras hem of haar met een klein gebaar, want liefde heeft zoveel meer te betekenen dan een cadeautje!

valentijncadeau-puurvangelukHema gezichtsmasker, always a good idea! ♥ Super leuke mok met hartjes ♥ Heerlijke sparkling fun body lotion ♥ Handige shopper met all-over hartjes voor al je boodschapjes ♥ Sweet & Bubbly witte mousserende wijn om samen burgemeester te maken ♥ Make & Bake valentijnskoekjes, jammie… liefde gaat door de maag! ♥ Wees creatief met deze liefdevolle washi tape ♥ Sweet Heart, de lekkerste taart eet je samen!

Valentijnsdag, dag van de liefde

Voor sommige mensen heeft Valentijnsdag geen enkele betekenis waar het voor de ander juist een dag van waarde is. Uiteraard mogen alle dagen bestaan uit liefde, maar op Valentijnsdag geeft het net dat beetje extra. Commercieel? Jazeker, ook dat. Is dat erg? Nee hoor, je bent altijd zelf degene die beslist of je hier aan mee wilt doen of niet. Leuk is het wel, toch? Zeker wanneer je een geheime lover hebt die wil laten zien dat je speciaal bent. Geniet ervan!

Maak je Valentijnsdag helemaal compleet

Maak een onvergetelijke dag samen met je Valentijn met de volgende tips!

  • Maak een heerlijke boswandeling samen
  • Drink op een mooie plek een lekkere kop koffie met taart
  • Bak samen een lekkere taart
  • Ga met je geliefde een dagje naar de sauna
  • Lekker samen uit eten in jullie favo restaurant
  • Of kook een lekkere maaltijd voor je lover
  • Kaarsje aan, gordijnen dicht een zet een romantische film op

Kijk hier voor meer leuke shops om je valentijn mee te verrassen >>> 

strawberry-pie-3140004_960_720

valentines-day-2045375_960_720

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s