4 Fijne tips om te doen op een koude winterdag

De afgelopen dagen was het behoorlijk fris buiten en er zit ook nog meer frisheid aan te komen. Dacht je dat de winter voorbij was? Dan kan ik je vertellen: voorlopig blijft de winter nog wel even bij ons. Soms heb ik dan echt de neiging om met tien truien op de bank te gaan zitten en te zeuren dat het zo koud is, maar er zijn ook een heleboel leuke dingen aan de winter! Daarom in dit blogje voor jou, vier fijne tips om te doen op een koude winterdag, omdat tijd voor jezelf ook heel erg belangrijk is!

Wandeling maken in het winterzonnetje

Wanneer het winterzonnetje schijnt, is het buiten ondanks de vrieskou, best wel lekker! Zoek een mooi bos op of loop even een simpel blokje om tijdens de pauze op je werk: zo krijg je meteen weer wat vitamine D binnen. Het zorgt voor een leuke rode blos op je wangen en de nodige beweging!

woman-1246594_960_720

Neem de tijd voor een heerlijke kop thee/koffie

Soms vliegt een dag voorbij nog voordat de dag goed en wel begonnen is. Zit je de hele dag te bibberen en lukt het je maar niet op te warmen? Neem eens de tijd voor een lekkere kop thee of koffie! Zo kom je tot rust en kan je er vervolgens weer tegenaan. Leg je telefoon opzij en blader eens door een tijdschrift, klets met een vriendin, een collega of kijk even rustig naar buiten. Zennn…

Neem een warme douche/bad

Wanneer je echt wilt opwarmen en tot rust wilt komen, neem dan een lekkere warme douche of een warm bad. Zo heb je eventjes niets aan je hoofd en kan je lekker opwarmen door de warmte van het water. Doe er een scheutje lavendelolie in, dat werkt rustgevend. Weet je wat? Pak er ook een lekker wijntje bij! 😉

lavender-3066531_960_720

Uitgebreid koken

Zeker wanneer je van koken houdt kan dit extra fijn zijn op een koude winterdag. Achter het fornuis heb je het in ieder geval niet koud en zo kan je ook nog iets heerlijks op tafel toveren voor jezelf, gezin en eventuele gasten. Dan maak je ook nog anderen blij met jouw kookkunsten! Bon Appetit!

Dit zijn vier tips die je kunt doen om even op te warmen en/of tot rust te komen op een koude winterdag. Zelf vind ik nummer één het fijnst. Als ik weer binnenkom van een fiets/wandeltocht is het binnen meteen extra warm! Voor welke van de vier tips loop jij warm?

Kijk hier voor meer lifestyle artikelen >>>

*Geschreven door gastblogger Celine van Kringloopjunkie.nl

food-3071342_960_720

adventure-2178442_960_720

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.