Hoe kun je er warm, fancy en stijlvol uitzien deze winter?

De winter is nog niet voorbij en ook afgelopen weekend hebben we dat zeker wel gemerkt. Als koukleum vind ik het altijd maar lastig om van de winter te genieten, want meestal ben ik alleen maar aan het bibberen van de kou. Jammer toch? Inmiddels heb ik het over een andere boeg gegooid: dan maar geen leuke blazers en vestjes, ik ga voor truien. Maar naarmate ik ze vaker droeg begon ik me af te vragen waarom truien niet leuk zouden zijn. Ze zijn warm, zitten heerlijk en als je ze goed combineert kan je er gewoon superleuke outfits van maken! Weg met die dagen dat je aan het koukleumen bent in kleding die toch net niet helemaal lekker zit. Want als jij blij wordt van truien, dan moet dat toch gewoon kunnen?

Gek op truien

Zelf ben ik inmiddels een hele verzameling met verschillende truien gestart. Er zit van alles tussen: voor die cozy avond op de bank, of voor bij die mooie nette broek. Truien zijn inmiddels allang niet meer alleen voor bankhangavonden. Zo heb ik een hele nette zwarte trui, warm genoeg maar niet super dik, geschikt voor heel veel soorten gelegenheden. Maar ik heb ook truien die veel meer bij mijn eigen stijl aansluiten, een beetje hipsterachtig gemixt met de laatste trends.

sweater-2620188_960_720

Hoe combineer je dat dan?

Je vraagt je inmiddels vast af hoe je een trui nou zo combineert dat het ook tof is voor op kantoor of een belangrijke afspraak. Vaak kom je alleen op een skinny jeans of je joggingbroek, maar het kan ook anders! Zo zou je bijvoorbeeld een simpele, effen trui leuk kunnen combineren met een uitdagende pantalon. Of je doet een blouse onder je trui in combinatie met een strakke zwarte jeans. Je zou het dan nog ver kunnen schoppen wanneer je een stropdas bij je outfit draagt, maar dat hangt heel erg af van je eigen stijl, maar vooral of je durft! 😉 Een trui kan ook erg leuk zijn met een eenvoudig zwart rokje!

girl-2768343_960_720

Mogelijkheden zijn eindeloos

Kortom: er zijn eindeloos veel mogelijkheden om een trui anders te combineren. De tijd van de trui is nog lang niet voorbij! Het geeft jou een mogelijkheid om iets warms te dragen wat lekker zit en toch nog netjes is. Misschien kun je al wel een eigen combinatie maken met items uit jouw eigen kast! Een trui is fijn, warm en comfy: iets wat je jezelf gewoon af en toe moet gunnen!

outdoor-2562223_960_720

Gastblog geschreven door Celine Prins

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.