Flexwerken bij Docks Apeldoorn

Tegenwoordig is flexwerken helemaal hot en niet meer weg te denken. Je kunt flexwerken in een café of hippe koffiebar, maar daar raak je al snel afgeleid door drukte en gezelligheid om je heen. Daarom is flexwerken op een kantoor waar je in alle rust en ruimte kan werken juist zo fijn. Het voordeel is dat je meestal een stuk productiever bent en juist tijd overhoudt om in alle gezelligheid te genieten van een kop koffie. Docks Apeldoorn biedt jou de mogelijkheid te kunnen ondernemen én genieten op een geweldige locatie.

Sfeer, ruimte en inspiratie

Het liefst wil je werken in een omgeving die sfeer ademt, rust en ruimte heeft en je tevens voorziet van de nodige inspiratie. Dat kan! Docks Apeldoorn biedt flexwerkplekken die voldoen aan al deze facetten. Je voelt je hier direct thuis. Het hippe en trendy interieur van het bedrijf omarmt je en het uitzicht is werkelijk adembenemend. Een inspirerende plek waar al je ideeën tot uiting komen. Tussendoor kan je genieten van een kop koffie/thee en in alle rust in de schommelstoel of hangmat nieuwe inspiratie tot leven laten komen.

unnamed-12

Flexibele werkplekken 

Bij Docks Apeldoorn kun je kiezen uit diverse flexibele werkplekken. Kies je voor een gezamenlijke ruimte of ben je meer gericht op privacy? Je kunt ondernemen zoals jij dat wenst. Zo zijn er flexibele werkplekken in de open kantoorruimtes waar je kennis en ervaring met je collega-ondernemers kan delen. Tevens kan je een tijdelijke ruimte huren of juist een compleet ingerichte kantoorruimte huren voor een lange termijn om bijvoorbeeld met een aantal ondernemers een project te realiseren. Deel je kennis, inspireer en innoveer. Kies een kantoorruimte waar jij je prettig bij voelt en maak gebruik van de heerlijke locatie, razendsnel internet, relaxruimte en koffie/thee.

unnamed-15

Centraal gelegen 

Docks Apeldoorn is centraal gelegen, op 10 minuten loopafstand van het centrum en dichtbij de snelweg A50. Op de begane grond van het kantoor vind je een brasserie met espressobar en ontvangstruimte. Een ideale plek om klanten, collega-ondernemers, cursisten etc. te ontvangen.

Wil je deze fantastische, inspirerende en laagdrempelige flexwerkplekken bezichtigen? Neem contact op met ons voor een vrijblijvende bezichtiging.

IMG-4561

img-4559-e1503398545543.jpg

IMG-4557

unnamed-10

FullSizeRender-8

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s