Familiepretpark Julianatoren

Kom nog tot en met zondag 20 augustus genieten in Familiepretpark Julianatoren van de AFAS Sprookjesweken. Tijdens deze sprookjesweken kun je als bezoeker naast alle attracties en bezienswaardigheden genieten van prachtige sprookjesachtige shows in het theater. Assepoester, Hans & Grietje, Rapunzel en Sneeuwwitje sieren het podium in hun prachtige kostuums. Natuurlijk zijn meneer Kaasschaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia ook te zien in hun eigen shows. Een belevenis die je niet mag missen, super leuk voor jong en oud.

AFAS Sprookjesconcert 

Wij mochten op uitnodiging van de Julianatoren tijdens de sprookjesweken aanwezig zijn bij het geweldige AFAS Sprookjesconcert van Assepoester. Een vrolijke theatershow vol zang en dans met een verhaallijn die heel goed te volgen was, zeker voor kleine kinderen. Het publiek werd bij de show betrokken en het enthousiasme zat er goed in. Tijdens de AFAS Sprookjesconcerten kan je genieten van je favoriete helden. Na afloop van de show is er gelegenheid om met ze op de foto te gaan. Leuk als herinnering!

01.zomeravonden

Dansen tijdens het Prinsen- en Prinsessenbal 

Leer tijdens het Prinsen- en Prinsessenbal op het Torenpodium hoe je moet dansen en bewegen als een echte prins of prinses. Tijdens de 15 minuten durende dansles leren meneer Kaasschaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia je precies wat je moet doen om te kunnen dansen als een echte prins of prinses. Dans mee op de gezellige liedjes en laat zien wat je kan!

02.AfasSprookjesweken

Sprookjes Catwalk

Kom tijdens de AFAS Sprookjesweken verkleed als je favoriete sprookjesfiguur naar de Julianatoren en maak kans op een super leuke prijs tijdens de Sprookjes Catwalk. De show wordt gepresenteerd door meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin. Zij hebben het lot in handen en beslissen wie de meest betoverende outfit van het hele land heeft. Dus doe je best!

Extra lange zomeravonden 

Op 5 én 12 augustus presenteren ze tijdens de extra lange zomeravonden nog twee exclusieve Mini-Sprookjesmusicals. Sneeuwwitje is te bewonderen op 5 augustus en Hans & Grietje op 12 augustus. Be there! Ook zijn Piano & Co te horen in een te gekke interactieve muzikale show. Het pretpark is op deze extra lange zomeravonden tot 20:00 uur geopend!

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Kijk hier voor meer info over het park

41Uitkijktoren

41Uitkijktoren3

JULIANATOREN

*Dit artikel is gesponsord door De Julianatoren

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Familiepretpark Julianatoren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s