Baker Bridge Zomercollectie

Zeg je ‘comfortabele kleding met oog voor detail’ dan zeg je ‘Baker Bridge‘. Baker Bridge kinderkleding kenmerkt zich door prachtige stoffen gecombineerd met de mooiste details. De Baker Bridge Summer 2017 collectie is een must voor de kledingkast van je kids. Geen dag is saai met deze kinderkleding! Baker Bridge – The details make it rich –

Baker Bridge meisjeskleding Summer 2017 

Meiden zijn gek op kleding en de meeste meiden hebben al snel een eigen stijl die ze mooi vinden. Wedden dat jouw dochter gek is op Baker Bridge. Deze meisjeskleding collectie is bijzonder mooi en een tikkeltje romantisch. Super mooie printjes sieren shirtjes, rokjes en topjes. Elk meisje wordt hier blij van. Moeders trouwens ook! Kleding die comfortabel zit en je laat stralen als een echte dame! De Summer collectie 2017 staat in het teken van kant, mooie printjes en streepjes. De kleuren roze, blauw, wit en zwart voeren de boventoon. Unieke combinaties die goed tot zijn recht komen. All the girls love Baker Bridge! ♥

BLAZERS_EN_GILETS_1

Kanten A-lijn jurkje 

Met dit mooie kanten A-lijn jurkje kan je stijlvol verschijnen op elk feestje. Het jurkje is gemaakt van een soepele zachte stof en afgewerkt met kant. Het jurkje is van stretch stof en gevoerd waardoor hij niet doorschijnt. Dit jurkje is geschikt voor een mooi feestje, verjaardag of bruiloft en kan tevens als dagelijks item gezien worden. Heerlijk comfortabel met een romantische touch! Dit jurkje is een must voor elk meisje meisje die van jurkjes houdt.

unnamed-86

Baker Bridge jongenskleding Summer 2017

Voor de boys is er tevens een bijzonder mooie collectie. Voor cool dudes die weten wat ze willen. Prachtige printjes worden gecombineerd met de fijnste stoffen. Heerlijk draagbaar en tegelijkertijd super hip en trendy! De Baker Bridge jongenskleding collectie is een must voor de kledingkast van de boys. Wat we veel gaan zien in de Summer collectie 2017 is blauw, groen en beige gecombineerd met super hippe printjes uit de natuur. Dare to wear it!

Lichtblauw Oxford overhemd 

Voor de jongens mag het lichtblauwe Oxford overhemd niet ontbreken. Een overhemd die super stoer staat en ook nog eens enorm lekker zit. Draag het overhemd lekker casual op een mooie jeans of draag hem met opgerolde mouwen op een korte hippe jogg jeans. Een item die je niet mag missen!

WIN ⇒ We mogen twee goodiebags weggeven (schoudertas/sporttas) van Baker Bridge op onze facebookpagina. 

Kijk hier voor het complete assortiment van Baker Bridge

BOYS_BLAZERS

LACROSSE

 

Advertenties

Een gedachte over “Baker Bridge Zomercollectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.