Vakantie in Oostenrijk

Vakantie met kinderen is altijd een hele onderneming. De voorbereidingen zorgen voor de nodige planning en organisatie. Maar…. als het dan eenmaal zover is dan is het genieten geblazen! Wij zijn afgelopen jaar naar Hotel Berghof in Oostenrijk geweest met de kinderen. Het was fantastisch! Een heerlijk land, wij zaten in het mooie gebied Karinthië. Vakantie in Oostenrijk is zowel in de zomer als in de winter een absolute hit! Deze zomervakantie in Oostenrijk met de kinderen was één en al genieten en zullen we nooit meer vergeten!

Oostenrijk… wat ben je mooi

Wat een heerlijk land, lekker relaxed, gemoedelijk en vooral beeldschoon! Een land dat wij absoluut nog een keer gaan bezoeken. De mensen zijn uiterst vriendelijk, het landschap is adembenemend en het eten verrukkelijk! Oostenrijk is een land waar je tot rust komt, even helemaal weg bent van alle drukte en beslommeringen en waar genieten centraal staat. Koeien lopen over de weg voor je auto langs, heerlijk tafereeltje. Het woord ‘stressen’ komt niet voor in het Oostenrijkse leven. Je mag gewoon wachten totdat de koeien de berm weer in lopen en ondertussen bekijk je de bijzonder mooie bergen. Als dat geen genieten is…

unnamed-30

Oostenrijk is kindvriendelijk

Koeien grazen op de bergen, vlinders fladderen rond, kabbelende beekjes glinsteren in de zon. Oostenrijk is super kindvriendelijk! Het is de perfecte plek voor kinderen, ze kunnen hun fantasie en energie lekker kwijt in de prachtige natuur. Er zijn diverse leuke kinderparken, mooie watervallen, verscholen boerderijen in de bergen en nog veel meer! Zwemmen in het kraakheldere meer tussen de bergen, waterfietsen, snorkelen… je kan je hart ophalen. Je raakt gewoon niet uitgekeken in het prachtige land!

Oostenrijk houdt van iedereen

Oostenrijk is de ideale plek voor wandelaars maar ook voor avonturiers en mensen die graag de rust op willen zoeken. Voor iedereen die wil genieten, onthaasten en mooie herinneringen wil maken! Karinthië heeft ’s zomers de meeste zonuren van heel Oostenrijk. Vandaar dat deze regio steeds populairder wordt bij vakantiegangers. Oostenrijk houdt van iedereen, van jong en oud! Er is ontzettend veel vertier en dat zorgt voor de nodige plezier!

unnamed-37

Familiehotel Berghof Oostenrijk

Familiehotel Berghof in Oostenrijk is een gezellig hotel dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn tal aan faciliteiten, ook voor kinderen. Er zijn twee plekken om binnen te spelen, er is buiten een speelplek, er zijn sauna- en wellnessfaciliteiten, fitnessruimte, restaurant en bar, kegelbaan en er is een binnen- en buitenzwembad op 40 meter afstand van het hotel waar je gratis gebruik van mag maken. In de omgeving is enorm veel te zien en te doen. Een All Inclusive vakantie bij Familiehotel Berghof is een absolute aanrader! En voor de prijs hoef je het niet te laten, kinderen t/m 7 jaar zijn GRATIS. Een hotel waar je je gelijk thuis voelt. Oostenrijk is het hele jaar door prachtig en er is altijd ontzettend veel te beleven!

Kijk hier voor meer prachtige vakantiebestemmingen

Kijk hier voor meer travel inspiratie >>

unnamed-31

unnamed-32

unnamed-36

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.