Kopen en verkopen met Reshopper

Probeer jij ook weleens spulletjes te verkopen van je kinderen via Facebook of Marktplaats? Zo af en toe de bezem door alle spullen halen geeft zo’n lekker gevoel! Mocht je naast Marktplaats en Facebook je netwerk willen vergroten en specifiek de doelgroep vinden die je zoekt? Dan moet je beslist een kijkje nemen bij de Deense app Reshopper.

Kopen en verkopen met de Reshopper App

Reshopper is een gratis app waarmee je tweedehands kleding, speelgoed, spelletjes, kinderfietsjes, babyspulletjes etc. kan kopen en verkopen bij jou in de buurt. En niet alleen tweedehands spullen, je mag er zelfs nieuwe spullen kopen en verkopen. Super leuk!

In 2012 is Reshopper opgericht door een groepje vaders die door de bomen het bos niet meer zagen. Allemaal speelgoed, kleding en spulletjes die niet meer gebruikt werden en in de weg stonden. Je kent het wel, we zetten het op zolder, in de schuur en de kelder om vervolgens nergens meer bij te kunnen. Vaak zijn het spullen die je ook niet gemakkelijk weggooit omdat het er nog super mooi uitziet en soms flink voor betaald is. Die producten verdienen gewoon een tweede leven! Daar is Reshopper een uitgelezen app voor!

Koop en verkoop in je eigen buurt 

Je verkoopt je oude (en zelfs nieuwe) spullen gemakkelijk via de app aan mensen die gericht zoeken bij jou in de buurt. Ideaal! Geen verzendkosten, inpakken van spullen en bezoekjes naar het postkantoor. Uiteraard kan je zelf ook even lekker rondneuzen op de app! Doelgericht shoppen is tijdbesparend, gemakkelijk en ook nog eens erg leuk. Bovendien shop je zelf voor weinig hele leuke spulletjes. Je moet het alleen even ophalen. Daarom is het zo fijn dat je selectief in je eigen buurt kan shoppen. Reshopper is in Denemarken een absolute topper met meer dan 185.000 app-downloads. In Nederland is Reshopper nog niet zo bekend als in Denemarken maar inmiddels begint het aardig te groeien.

Maak gemakkelijk en gratis een account aan en importeer de foto’s van de tweedehands en nieuwe spulletjes die je wil verkopen naar je eigen online winkeltje. Vermeld de prijs, het merk, wat het is en de maten erbij en voilà je online winkeltje is klaar. Je kan van alles aanbieden. Van kinderkleding, babykleding tot babyuitzet, kinderfietsjes, schoenen en meer. Verkoop en shop gemakkelijk, eenvoudig en snel met Reshopper!

Maak hier gratis je account aan!

reshopper

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.