Kids, Lifestyle

Alle dagen plezier in de meivakantie

Yesss … het is meivakantie … “let’s celebrate!!!” Een vakantie betekent; plezier hebben, genieten en herinneringen maken! Stippel jij je plannen van tevoren al helemaal uit of laat jij je verrassen en zie je wel wat de dag gaat brengen? We hebben een aantal leuke uitjes voor je op een rijtje gezet, mocht je er zelf niet helemaal uit komen. Er is trouwens ook niks mis met een pyjama-dagje … lekker spelletjes spelen, lummelen en niks doen! Hoe dan ook … Alle dagen plezier in de meivakantie!!

♥ Zondag 1 mei is er “WorldProef” in het Oranjepark in Apeldoorn georganiseerd met als thema ‘Proef Italië’ in verband met de Giro d’Italia 2016 die dit jaar in Apeldoorn start! Muziek, dans, leuke activiteiten en lekker eten is er te vinden. Ook is er een straattheater van de partij. ‘Proefstraatje goes pink’ in de Van Kinsbergeynstraat met diverse culinaire proeverijen is ook absoluut een bezoekje waard.

♥ Tot en met 8 mei is het Beestenboel bij Kinderparadijs Binky Malkenschoten. Super leuke activiteiten voor kinderen, dieren en vissen voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen, midgetgolfen en een rondje over het park in de Binkybus. Daar worden kinderen vrolijk van!

♥ Dinsdag 3 mei is er een wandelexcursie naar wildobservatie onder leiding van een gids. Op zoek naar wilde dieren is leuk voor jong en oud. Prijs: € 3,- per volwassene en € 1,50 per kind. (excl. entree Park). Reserveren is verplicht. Tijdstip:18.30 – 20.30 uur.

♥ Woensdag 4 t/m zondag 8 mei: Zeepkistenrace festival. Een geweldig festival voor het hele gezin met diverse leuke activiteiten. Uiteraard met een speciaal Giro d’Italia tintje dit jaar. Kom woensdag 4 mei in je oudroze outfit en versierde fiets en maak kans op een prijs!

♥ Donderdag 5 mei is het nationale stoomtreindag en rijden er meerdere stoomtreinen op traject Apeldoorn-Beekbergen-Loenen. In het historisch Museumdepot vinden verschillende activiteiten plaats. Een leuk uitje voor het hele gezin.

♥ Donderdag 5 mei t/m zaterdag 7 mei is er Loenense Kermis. Een gezellig familie evenement met een ouderwetse kermis, kindervoorstellingen, een ballonvaart, schuttersfeest en als afsluiter prachtig vuurwerk!

♥ Vrijdag 6 mei is er een spectaculaire en spannende roofvogel show! Interessant voor iedereen. Tevens kan je lekker wandelen op wildpark Het Aardhuis en is er speciaal een speurtocht georganiseerd.

♥ Zaterdag 7 mei is er Schaapscheerdersfeest in Uddel. Doedelzakspelers, boerendansers, het Uddelse demo dansteam en de jachthoornblaasgroep treden op. Demonstraties van de brandweer, een roofvogelshow en een spectaculaire voltige-act zijn op het middenterrein te zien.

Enjoy your Holiday!!!

zeepkistenrace

stoomtrein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.