Elke dag moederdag

Zondag 8 mei is het weer zover … moederdag. Het is een dag om alle moeders even flink in het zonnetje te zetten. Alles mag uit de kast gehaald worden om moeders te verrassen. Bloemen, cadeautjes, chocolade en mooie tekeningen … bring it on!!! Erg lief natuurlijk maar wat mij betreft is het elke dag moederdag! Alle dagen zijn wij moeders onmisbaar. Elke dag zijn wij de rots in de branding, de taxichauffeuse, poetsvrouw, wasvrouw, vrouw van … , chefkok van heerlijke maaltijden (lees afhaal, verbrande kost en andere prut) en natuurlijk ook gewoon mama.

Alle moeders verdienen wat mij betreft een lintje! Elke dag! Het moederschap is leuk, genieten, blijheid, vrolijkheid en dankbaarheid maar wat we niet altijd lezen of horen is … dat het soms vooral retezwaar is!!! Om naast je baan alle ballen hoog te houden, het huis op orde te krijgen, de giga berg wasgoed weg te werken, die lieve vriendin te zijn, de kinderen voldoende aandacht te geven en een man die ook nog graag de volle aandacht wil … is soms een beste kluif. Dag in dag uit! Week in week uit, jaar in jaar uit! Dus daarom … elk dag moederdag!

Toch vinden wij moeders het stiekem altijd leuk om op “echte moederdag” extra in het zonnetje gezet te worden. De tekeningen en zelfgemaakte knutsels en frutsels van school doen het altijd erg goed. Daar wordt toch elke mama super blij van!? Maar ook lekkere ontspannende verzorgingsproducten zijn wij moeders fan van. Wil je een super lekker, origineel en betaalbaar cadeautje voor moederdag die tevens door een moeder met heel veel liefde en plezier wordt ingepakt? Check dan even deze top 7 van heerlijke moederdag musthaves. Zo maak je een “echte moederdag” nog specialer!

 

♥ Happy Mothersday ♥

unnamed

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s