10 Speelgoed items waar kinderen echt iets aan hebben

Heeft je kindje ontzettend veel speelgoed, maar wordt er niet of nauwelijks mee gespeeld of ligt het in de hoek te verstoffen? Wellicht is je kindje toe aan uitdagender speelmateriaal of gewoon iets nieuws. Maar wat koop je dan voor je kind? Je wilt namelijk wel dat ze er leuk mee spelen, er iets van leren en het geen rommel is wat je binnen de kortste keren weer weg kunt gooien. We hebben 10 speelgoed items waar kinderen echt iets aan hebben voor je geselecteerd. Hier worden niet alleen kinderen blij van, maar ook ouders. 

1. Boomgaardspel 

Een leuk spel vind ik persoonlijk altijd een goed idee om te kopen of te geven als cadeau. Het Boomgaardspel is een coöperatief spel en superleuk voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 6 jaar. De vier fruitbomen hangen vol met appels, peren, kersen en pruimen. Deze vruchten zijn rijp en moeten zo snel mogelijk geplukt worden. Maar er zit een raaf op de loer die de vruchten wil pikken. Wie gaat het winnen? Je wint of verliest samen van de raaf. Een superleuk spel voor de kleintjes. 

2. Kinderfeets driewielers 

Absoluut een must voor de kids! Deze toffe Kinderfeets driewieler is een fiets met lage instap, zodat kindjes vanaf een jaar makkelijk op kunnen stappen en weg kunnen sjezen. De fiets is eenvoudig om te bouwen van een driewieler naar een loopfiets met twee wielen. Zo kan je kindje stap voor stap leren fietsen. En echt… dit is zo’n goede voorbereiding voordat ze gaan fietsen op een grotere fiets zonder zijwielen.

3. Regenboog 

Kinderen zijn dol op kleurtjes. En met deze houten regenboog zit dat wel goed. Deze prachtige houten speelbogenset van Grimm’s is 12-delig, ambachtelijk uit één stuk Lindehout gemaakt en met milieu- en kindvriendelijke verf natuurlijk gekleurd. Kleine kinderen worden hier extreem vrolijk van en raken niet uitgebouwd. Het is goed voor de motoriek en ze kunnen gelijk goed kleuren herkennen. 

4. Speelset Op het Platteland

Bijna alle kinderen zijn gek op dieren. Met deze handige koffer vol boerderijdieren kunnen kinderen urenlang spelen. Ze kunnen het leven op de boerderij nabootsen of juist leren hoe het werkt op de boerderij. Superleuk om mee te spelen en om van te leren. De speelfiguren zijn gemaakt van hout en dus supersterk en duurzaam in gebruik. Bovendien neem je deze koffer handig mee onderweg naar opa en oma, op vakantie of gewoon lekker in de achtertuin. 

5. Amsterdam speelkleed

Pas op!!! Er komt verkeer van rechts! Met dit toffe speelkleed kunnen kinderen situaties in het verkeer naspelen. Ook al maken ze vaak hun eigen regels, dit zorgt juist voor creativiteit, vertier en plezier. Lekker dobberen over de grachten van Amsterdam, een boodschapje doen in de Jordaan of de smalle straatjes van Amsterdam bezichtigen. Het is allemaal mogelijk op hét speelkleed van Amsterdam. 

6. Waytoplay rubberen puzzelweg

Heb je creatieve kids die liever zelf hun eigen weg bepalen? Dan is deze Waytoplay rubberen puzzelweg een tof item. Deze kunnen ze overal plaatsen, zowel binnen en buiten. Voor een zo echt mogelijke autoweg leggen ze hem graag in de tuin, op het grind of op het zand. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de mooiste avonturen beleven. 

7. Zig&Go kettingreactiespel

Voor de creatieve bouwers onder ons is dit echt een tof speelgoed item waar je iets aan hebt. Je kunt je eigen baan maken met de 27 houten speelaccessoires van de Zig&Go kettingreactiespel. Goed om de creativiteit te stimuleren en om inzicht te krijgen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor deze set zorgt voor urenlang speelplezier. 

8. Spektro Elektriciteits doos

Kinderen leren spelenderwijs de technische kant ontdekken met Spektro elektrische circuits bouwenHierbij wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid assortiment aan schakelelementen die aan de hand van tekeningen in elkaar worden gezet. Laat een lampje branden, het alarm afgaan of een propeller omhoog vliegen. Absoluut leerzaam en hierbij wordt het denkvermogen ook nog even extra gestimuleerd. 

9. Music machine

Welk kind is er niet gek op muziek maken? Met deze Music machine bouw je je eigen xylofoon-draaiorgel. Met kleine pinnetjes laat je je eigenmuziek klinken. Superleuk voor kids vanaf 8 jaar. Leuk om cadeau te geven of om zelf te houden natuurlijk. Stimuleer de muzikale kant bij je kind met de Music machine. 

10. Walk the Dog Denkspel

En de laatste van de 10 speelgoed items waar kinderen echt iets aan hebben is Walk the Dog Denkspel. Kun jij de honden en hun baasjes op een goede manier uitlaten? Dit spel heeft maar liefst 80 uitdagende opdrachten. De honden mogen niet naast elkaar of naast een kat staan en ze moeten altijd strak aangelijnd zijn. En oh ja… lukt het jou om niet in de knoop te raken met de lijnen? Succes!

Wat vind jij van deze 10 speelgoed items van Tinkerbell Speelgoed Amsterdam? Wij vinden ze echt supergaaf en weten zeker dat ze hier lekker lang mee kunnen spelen, niet alleen vanwege de goede kwaliteit, maar ook vanwege de originaliteit. 

>>> Kun je nog wel meer speelgoed inspiratie gebruiken voor je kindje? <<<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d